lørdag 2. april 2011

på bedringens vei

Da tror jeg at vi har kommet over det verste. Hun sov i 6 timer da hun våknet og hadde basjet. Vi skiftet på henne og la henne ned igjen. Da sov hun i 5 timer. Hun virker mye piggere også.
Det begynte med litt oppkast på onsdagen og etterhvert kom feberen. På torsdagen meldte diarèn sin ankomst og da var vi igang. Og siden har vi bajset, vasket, bajset, dusjet,kastet opp, bajset osv..........
I går (lørdag) fant vi ut at vi måtte dra en tur på Legevakta, bare for å sjekke at hun ikke var dehydrert. Vi måtte vente i 3 timer, men da fikk vi komme inn. Legen sa at hun så fin ut og var ikke dehydrert. Da ble vi glade! Legen sa vi kunne gi henne eplejuice og Farris. Det har vi gjort siden i går og det virker som det fungerer bra. Hun er i alle fall i mye bedre form i dag enn hun var i går

Blid pie!

Her er vi ganske så pjusk....

Fikk besøk av Elisa i forrige uke

Kuuuul bukse!



Her er vi på Stubban og Benedicte og pappa koser seg. Det gjør de ganske ofte og da ler Benedicte så godt. Det varmer et mammahjert, det!

Etter tips fra Cathrine så prøvde vi smooties med frukt. Og det var stor suksess. Benedicte synes de er såååååååå gode. Eneste aberet er at de er så dyre!!! Fordelene er at Benedicte blir glad i frukt og senere kan vi jo bare lage de selv. Vi synes smooties er veldig godt, vi også.

Ellers så har Christian blitt ferdig med sin siste praksis: HURRA, HURRA, HURRA!!!!!!!!!!
Nå er det bare bachelorskriving igjen. Den skal leveres i begynnelsen av mai. Derfor skal Christian være hjemme sammen med Benedicte fra 2 mai og jeg begynner å jobbe igjen.
Deretter tar jeg ferie i hele juli og første uka på august (hvis det går greit, Bjørn?). Da skal sommeren egentlig være klar. Blir det mye fint vær i juli, så tror jeg vi kommer til å være mye på hytta. Det er jo ikke lengre unna enn at Christian kan "pendle" hver dag. Vi gleder oss i alle fall til sommeren!!!!!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar:)