søndag 20. mars 2011

Søndagstur

Da har vi vært på nyydelig søndagstur igjen, i finvær denne gangen. Vi parkerte ved Trondheim Spektrum (Nidarøhallen, for de som er gammel som meg) gikk gjennom Ila bort til Ilsvikøra. Deretter gikk vi gjennom byen, Nidarsodomen og ned Elvegate heeeelt bort til Ila kirke. Akkurat passe lang tur, tenkte vi.
Sååååå fiiiiiiiin!


Deler av Ilsvikøra

Gamle festplassen, Skansen. Har jaggu sett bedre dager den også. Den skal pusses opp nå av Steinerskolen som skal bruke den som undervisningslokaler.
Den er ganske imponerende, Nidarsodomen. Tenk at de fikk til noe sånt uten hjelp av teknologien og maskinene vi har i dag!


Så dro vi hjem for Christian skal skrive oppgave i dag. Den siste foruten Bacheloroppgaven, da! Hurra, snart er mannen ferdig utdannet sykepleier. Synes egentlig det har gått fort, men så virker det som en evighet siden han jobbe på Elkjøp........ Det skal bli godt å få ham i mer regelmessig jobb etter sommeren. Vi vet ikke helt ennå hva det blir, men det er jo ikke akkurat mangel på jobber i helsevesenet i dag, da. Alt ordner seg!!!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar:)