søndag 27. november 2011

Da var vinteren kommet, i alle fall på hytta. Det kom ca 10 cm snø i løpet av helgen. Det som jeg liker best med snøen er at det er masse av den på hytta og nesten ingenting her hjemme! Det er jo utmerket! Tenker selvsagt bare på meg selv og ikke alle som synes det er så koselig med snø til advent...... Forresten burde de klare å kose seg fint uten snøen, det gjør i alle fall jeg. Spesielt når kanelbollen står i ovnen og sprer godlukt i hele kåken:) 




3 kommentarer:

  1. Å dere er heldige!
    Jeg eeelsker snø!

    SvarSlett
  2. Jeg skal kjøre noen lass nedover til deg, jeg!

    SvarSlett
  3. hallo, Mona, takk for dine fine kommentarer! brrrrrr snøen ... når jeg ser bildene på bloggen hennes, jeg begynner å like å fryse! det er fortsatt ingen snø! hennes datter er søt! Kjærligheten til hilsener fra Tyskland Angie, unnskylder min norsk, bruker jeg google translator!

    hallo, mona, danke für ihren netten kommentar!!! brrrrrr...wenn ich die schneebilder auf ihrem blog sehe, fange ich gleich an zu frieren!!! hier liegt noch kein schnee!!! ihre tochter ist süß!!! liebe grüße von angie aus deutschland, entschuldigen sie mein norwegisch, ich benutze den google übersetzer!

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar:)