tirsdag 3. desember 2013

Käsespätzle

En favorittrett fra mine dager som aupair i Tyskland, er Käsespätzle. Supergodt, superenkelt og for en gangs skyld, kjøttfri middag. 
Du trenger masse løk, makaroni og ost. 
Først skjærer du opp løken skikkelig tynt og steker den godt. Den skal bli skikkelig brun, nesten litt brent. 
 Imens koker du makaronien og lar den stå og renne av seg. 
Når løken er ferdig stekt blander du den sammen med makaronien. Sett kasserollen tilbake på plata og ha i revet ost. Rør hele tiden slik at alt blandes godt. Når all osten er smeltet=ferdig middag!!!
Så godt, så enkelt!!!!!
Eneste aberet med denne retten er at det lukter ost og løk i huset i flere dager!!!! Hahaha!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar:)