lørdag 17. desember 2011

nytt hjem


Og vi som tenkte å kjøpe nytt fancyschmancy kattehus til flere tusen kroner til Otto i julegave! Ja, ja, penger spart det!!!


I da har vi vært en snartur på Malviksenteret. Fått gjort unna en del shopping til jul, mangler nå bare to gaver:) Nå er det kos i heimen som gjelder:)

5 kommentarer:

  1. Kattekreket vårt elsker pappesker. Dyre saker fra butikken er helt unødvendig. Ok, kanskje de er en smule penere å se på, men fordelen med pappesker er at de kan byttes ofte og kan resirkuleres. :-)

    SvarSlett
  2. Det enkle er ofte det beste ;)

    Kos dere i den siste uka før julekvelden :)

    Klem fra Fru Haugen Klingen

    SvarSlett
  3. Vår bastard( ja, jeg kan kalle ham det for det er ingen som vet hvem faren hannes er. Vi vet at mora er er huskatt, men det er ikke ikke mye hus i katta vårres, for å si det sånn= bastard) er egentlig en enkel mann. Litt kløing på magen om dagen så er han hæppi! Men at jeg skulle slippe så billig unnå på husbygginga, det var et lite pluss i julestria)

    SvarSlett
  4. Hvor mange egg kan man spise før det er skadelig? Har lest litt rundt, men har ikke funnet noen gode svar igrunn. Ett egg per dag har jeg lest er bra, men kan jeg spise fler ? 3-4 egg per dag? er det for mye ? mer enn 14 egg i uken skadelig? Tenker mest på hvor negativt det kan være for kolesterol nivået i blodet.

    SvarSlett
  5. Hallo anonym! Det er ikke farlig å spise mye egg. Jeg har lest at det er ikke så farlig med egg med tanke på kolestrolet, men mer en 2 egg om dagen over lang tid er vel ikke bra. Vi prøvde noe som het eggkuren en gang. Da skulle vi spise masse egg hver dag og jeg kan ikke se at vi har tatt noen skade av det:) Gikk vi ned noen kilo? Ja, det gjorde vi, men de kom like fort på igjen. Jeg har funnet ut at det finnes ikke noen easy--fix, bare vanlig mat og trening som hjelper:)
    Jeg lurer fælt på hvem du er altså?

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar:)